Posted on Jul 31, 2017

LDA Albania & Kosovo

WFYS2017

Oct 12, 2017 – Oct 23, 2017
Një numër i lartë aplikantësh për eventin WFYS 2017 në Parkun Olimpik, Sochi, Rusi.

Lista prej më shumë se 20 (njëzet) përfaqësues të organizatës LDA Albania & Kosovo do të dërgohet nesër pranë komitetit të pranimit RUS.

Të gjithë anëtarët e delegacionit Shqipëtar në emër të organizatës LDA, do të pajisen me vizë Ruse pa pagesë dhe të shpejtë në ambasadë në ditën e caktuar.

Ju urojmë suksese!
#WFYS2017 #LDAAlbania #Sochi #Youth #Students #YouthEmpowerment #LeadGlobally

#World Festival of Youth and Students 2017 ; #Embassy of Russia in Albania / Посольство России в Албании ; #Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë; #Ministria e Punëve të Jashtme - Republika e Shqipërisë ; #Bashkia e Tiranës ; #International Youth Federation Albania; #Kryeministria e republikes se Shqiperise
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.