Posted on Jan 5, 2018

LDA Albania & Kosovo

Për të dytin vit radhazi, organizata Leadership Development Association Albania & Kosova fiton patentën ekskluzive për të organizuar në Shqipëri një ndër eventet më të rëndësishëm të Ballkanit, LEAP Summit.
LEAP Summit është një konferencë e cila ka në fokus inovacionin, IT dhe teknologjitë moderne, sipërmarrjen, zhvillimin e karrierës dhe tregimet motivuese që stimulojnë lidershipin dhe suksesin.
Kush do jenë inspiruesit e këtij viti? Cfare eksperiencash dhe impulsesh frymëzuese do ndajnë ata me ne? Na ndiqni!
Në fund të Janarit 2018, diçka e bukur po vjen… për ju!
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.