Updates

“LDA Albania & Kosovo shpall rezultatet për pranimin e anëtarëve të rinjë”

Të gjithë atyre që janë pranuar LDA ju uron punë të mbarë dhe suksese, ndërsa ata që nuk u pranuan kanë të drejtë ankese sipas këshillave juridike që gjeni të bashkuar në vendim

Falenderojmë komisionin për punën e tyre!

THEMELOHET LDA PRESHEVA

Prishtinë, 3 Maj 2019

Në kryeqytetin e Kosovës, respektivisht në hapsirat e Kampusit Universitar të Prishtinës u mbajt Kuvendi themelues i degës së LDA Albania në Luginën e Preshevës, me të pranishmëm delegacionin e LDA-së nga Shqipëria, delegacioni nga Kosova dhe delega...

Read More
Learn more

Për të dytin vit radhazi, organizata Leadership Development Association Albania & Kosova fiton patentën ekskluzive për të organizuar në Shqipëri një ndër eventet më të rëndësishëm të Ballkanit, LEAP Summit.
LEAP Summit është një konferencë e cila ka në fokus inovacionin, IT dhe teknologjitë moder...

Read More
Learn more

Albanian Delegates together in Sochi, Russia 🇷🇺 for the world largest festival of Youth and Students in Russia - WFYS 2017.

Lda Albania delegates together in Sochi, Russia to promote peace, solidarity and social justice!
We love Albania, we love our country ❤️

By honoring our past we will bui...

Read More

Regjistrimi i degës LDA Prishtine Lda Prishtina, 🇽🇰 #LDAAlbania #LDAKosovo #Youth #Empowerment #AlbaniaKosovo #Regional #Cooperation #Agreement

Learn more

Një numër i lartë aplikantësh për eventin WFYS 2017 në Parkun Olimpik, Sochi, Rusi.

Lista prej më shumë se 20 (njëzet) përfaqësues të organizatës LDA Albania & Kosovo do të dërgohet nesër pranë komitetit të pranimit RUS.

Të gjithë anëtarët e delegacionit Shqipëtar në emër të organizatës LDA, d...

Read More
Learn more

Testimonials

3 years ago
Best! You must apply and be part of it. It's a must to part of this organization!
- Erion Q
3 years ago
the best....!
- Astrit M
3 years ago
Great :)
- ALDI A

LDA Albania & Kosova

Leadership Development Association Albania (LDA Albania) is a non-profit organization run by young professionals, establish in January 2017. Its members are interested in world issues, leadership, democracy, good governance, fight corruption, entrepreneurship, professional growth and in many management areas.  LDA does not discriminate on the basis of race, color, gender, sexual orientation, creed, religion, nationality,  ethnic or social origin. We work towards defending people’s rights and creating an equal society in Albania.  

Our mission is to create an international platform that helps young individuals to develop their personal and professional skills through working within the International environment. Together with success we also prefer to develop in young people ethical and moral principles, like added value. We believe young people potential is a  movement for the future, for better tomorrow.  

Our vision is to help young individuals to realize their potential, to work with potential of young people and to  give every youngster an opportunity to become leader and change maker in his/her community in order to live  in the world where young generation will APPLY the skills of change making to solve complex problems of our societies. 

Contact Us

Contact

Call now
  • 068 424 1000
  • (202) 361-1769

Address

Get directions
Medar Shtylla
Lura3, Tirana, Albania
Tirane 1020
Albania

Business Hours

Mon:9:00 AM – 5:00 PM
Tue:9:00 AM – 5:00 PM
Wed:9:00 AM – 5:00 PM
Thu:9:00 AM – 5:00 PM
Fri:9:00 AM – 3:00 PM
Sat:9:00 AM – 3:00 PM
Sun:Closed
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.